28 december, 2007

Tomten är far till alla barnen?

Är det verkligen så? Själv tror jag mer på att postmannen är far till alla barnen, som han far runt å flänger med sin post! Inte undra på att alla vill ha han :O Vänlig som han är kan han inte tacka nej till en kopp kaffe som bjuds, och hipsvips så händer mer än bara en kopp kaffe. OJJJJJ :O förlåt jenny, ska koncentrera mig på tomten nu!

Jo, tomten... Han bor på nordpolen enligt många, men själv tror jag han bor i en djup skogsdunge någonstans bortivärlden... Med sina tomte- nissor och nissar under sig... Allstå, de jobbar under marken för att inte synas.. Själva tomtens stugan är väldigt gammal, han har inte orkat rusta upp den då han har så himla mycket att göra, men den är ändå väldigt mysig och hemtrevlig. Öppenspis och en sån där lite gungstol tror jag den innehar! Det skulle iaf jag vilja ha om jag var en tomte... Det skulle jag kräva att få... Sen kläderna tomten har på sig på vardagarna är nog köpte på den lite större avdelning... Internet shopping tror jag han sysslar med, om inte tomtemor syr själv åt honom då... Är nog mer troligt det, han vill ju inte ha sig några nyfikna besökare som kommer och drar med sig press å allt så han inte får bo privat nåmer... Maten, den borde vara ganska normal... Köttbullar, korv, fisk, gröt... Soppa.. ja allt som vi vanliga människor är.. Och nu menar jag inte att vi är "dåliga" bara för att tomten är så känd! Undra vem som egentligen kom på tomten? Han var då en jävla smart en, tänk.. Alla människor på jorden vet nog vem tomten är... Så jag skulle nästan med säkerhet kunna säga att tomten är världens mest kända person. På ett positivt sätt :D Fast jag hade inte velat leva han.. Tänk på julafton va stressigt han ska ha, stackarn! Tur att de i England firar jul den 25 då, så han hinner runt överallt å inte missar nå... Tomten har nog inga barn heller, sånt hinner han nog inte med... Eller, det skulle väl förståss vara ifall barnen nu arbetar som tomtenissar då :O Det vet jag faktiskt inte, men ska luska reda på om det är så... För då är det faktiskt lite synd om de.. Måste jobba för att få bo kvar där :( Men hoppas tomten är snäll iaf, å bjuder alla på pepparkakor och mjölk ibland, eller saft om någon är allergisk mot mjölk :D Då skulle iaf jag bli glad. 

Hoppas du fick reda på lite av det du ville Jenny, men nu kommer jag inte på nå mer för tillfället :( Men ploppar det upp nå mer ska jag skriva in det fortast möjligt :D hihi ^^

På återseende med nya spännande lustbitande gurkor :D

1 kommentar:

Jenny sa...

Haha tackar för all information, nu förstår jag äntligen en del av tomtemysteriet! ;)