07 december, 2007

Okej!

Nu är jag butter! Å jag ska berätta varför! Jo, såhär var det, att imorgon var det ju tänk att min kära fader och jag skulle till Övik å hämta våran nya skoten, men icket sa nicket! Eftersom vi skulle byta våran 340 mot deras, plus betala mellanskillnad, så skulle vi ju ta med den. Å så får pappa ett sms tidigare idag, å där står det ungefär såhär: Hej, vi var och provkörde en 340, och blablabla tyckte den var för trött! Så vi är inte med på bytet! Så därför får vi alltså inte någon ny skoter nu, utan måste leta någon anna! FY SJUTTON!!! NU BLEV JAG ARG! >8( Jag som ville ha den där :( ÅHH :(

Jaja, slö dag idag... eller. Okej, den var inte så slö, körde hårt på idrotten ;) Å plus att jag å anna gått på stan i några timmar :D På idrotten ahde vi iaf bolllekar typ, Pär å Rasmus höll i det :D Inte illa, det var fan roligt :D höhö ^^ Å på stan köpte jag två böcker.... två barnböcker för att vara exakt ;) Till måns :) En nalle Puh och en som hette typ Knasiga Hönan eller nå sånt? Kommer inte riktigt ihåg ;)

Å så har jag städat mitt rum idag :D Det behövdes kan jag bara meddela! Å i helgen ska jag plugga fysik! Pappa ska allt få plocka fram de dolda talangerna och lära mig allt jag inte kan! Måste få bra på detta prov!

Å sen... glöm ej: http://www.ettklickforskogen.se/ Mycket viktigt att klicka där varje dag! Å det hoppas jag ni gör också ;)

Aja, nu ska jag ta nå glass eller så för å kyla ner mig! ;)

Puss

1 kommentar:

Anna :D sa...

JAG KLICKAR, JAG KLICKAR <3