05 november, 2007

Ett klick för skogen

http://www.ettklickforskogen.se/ - dit tycker jag alla ska gå och klicka! Ett riktigt klipp det ;) Gratis å allt, å det enda som tar på er är att ni kanske får fingervärk om ni klickar för mycket (även fast man bara får göra ett klick per dag, men det hindrar väl inte er från att klicka några extra klick?)

Jag sitter då här på order av Anna, då jag måste sitta och vänta på att hon ska gå och blöta/fukta sitt hår. Och jag får då inte komma till henne innan detta är gjort, å då beordrade hon mig att sitta här och vänta tills hon var klar, för efter det får jag allt komma. Å DÅ GOTT FOLK... Då kommer det bli total makeover. På vem får ni allt se nån dag i krokarna, eller helt enkelt ta er ut hit till nya kära Bushen ;D Annars får ni hålla fingrarna i styr och vänta tills ni ser oss i skolan eller så?

Jo, imorse fick jag då ett underbart brev, om att en kille ville ha privatträning av mig... Jag säger då det. Å det är inte sån träning som jag vet vissa av er tänker då. Nej, han ville ha privat konståkningsträning. Men han verkade lite skum, så jag vågade ej svara (A) Och jag kommer nog heller inte svara då ;)

Idag syndade jag och anna. Vi tog oss en fika på stan, och ack, det satt fint. Sen när jag kom hem, var jag tvungen att synda igen, så ingen annan skulle ta sista biten på tårtan ;) HÖHÖ ^^ Men ack å ve, detta satt som en... jag vet inte vad, men gott var det iaf :D Skulle sitta fint med en bit till, men som jag sa så var det slut :(

Nu var allt anna klar, så nu ska jag bege mig dit bort! Å ge henne en omgång kok stryk! Men känn inte någon rädsla, då jag ger henne det ungefär var och varannan dag. Hon njuter lixom av det, men vem vet? Kanske är för att tillfredsställa mig rentutav? :O Menmen, får hoppas hon gör det för hennes eget bästa, annars får jag nog ta mig en klubba å fundera ut vidare kontakter!

Menmen, det var allt från mig på tv4. Mitt namn är Sandra Kohkoinen, och nästa sändning sker imorgon kring middagstid. Så missa ej det!

2 kommentarer:

Jenny sa...

"Men ack å ve, detta satt som en... jag vet inte vad" - Det kanske satt som en smäck? Eller varför inte som en tårta i en mage? Haha ;)

Dr. Cock sa...

JAAA :D så måste det vara ;) som en tårta i magen lät himla gott också ;););)