01 november, 2007

Emma och Sandra på nya äventyr ;)

Nu ska jag berätta om en underbar kväll! Den hela började med att jag, Anna, Emil, Simon, Madde, Sara och Mia käkade tacos, och senare dök även Emma, Jenny, Pär, Jakob, Annika, Mikaela, Rasmus och hans kompis Johan, Emil,  J-ryd och Josefin upp ;) Då började hela härligheten så att säga ;) Ack vilken underbar kväll detta blev iaf ;) Med några få missöden som helst inte skulle ha hänt, men även den bästa kan göra fel... så att säga ^^

Nu sitter jag och Emma här och gör ingenting, eller städar när det blir allt för tråkigt. Alla andra sover... Sömntutor dessa folk! Å jag börjar bli lite småtrött, men ska ej somna eftersom jag måste upp typ 8 igen, för att städa hela huset då >.< Mums va det lukta gott här... Nästan så man vill andas lite extra bara för att få känna smaken av doften ;)

Tidigare idag... typ 1 timma sen då, då gick jag och emma å slängde lite burkar och flaskor också :) Å när vi kom tillbaka, då sov alla minsann... Eller, sara var vaken, men alla andra sov så sött på sina platser minsann! Himla skönt det var ute iaf, inte för varmt å inte för kallt, men emma frös om sina händer minsann, minsann ;) Men jag lever och mår gott iaf :) Tack gode gud för det ^^ Nu ska jag och Emma ta och borsta tänderna! Så vi luktar gott ur munnen minsann ;) ^^ jaja!!! tack för oss :D

Pusspuss <3

2 kommentarer:

Emil sa...

Jag ber om ursäkt för att jag var tvungen att spy så mycket. Värsta skuldkänslorna över att ni behövde städa upp efter mig. Du ska få en jättefin krukväxt på måndag!

Dr. Cock sa...

Ingen fara emil! Det kan hända även den bästa, så det är lugnt! :):) Å som jag sa, så är mina talanger på krukväxter inte den starkaste ;)