22 februari, 2008

<33

ÅHHH :D äntligen är det lov får man väl lov att säga, men det lär bli lite (okej, ganska mycket) plugg :( Lärarna har ju öst ut saker vi måste hinna klart med tills innan italienarna kommer!! ÅHH va elaka de är >.< Menmen, nu får man iaf sova nästa så länge man vill ;) Fast det börjar inte förrän på söndag för mig då eftersom jag ska vara i ishallen 9.15 imorron! Som vanligt ;)

Och idag, bara för att annas pappa är min stora idol!!! Så tänkte jag ge er en smygkik på vad anna får beskåda var dag! Något utöver det vanliga, och ja... nästan så man blir lite avundsjuk måste jag säga! Iaf, här har ni han, inringad i en gul stjärna!

18497039.STAR

Tänk er att ha en sådan man i familjen! En som gör ubåtar av nyköpta skor, någon som kan andra språk men endast vi vissa tillfällen, och allt sånt där roligt! Han är helt enkelt min idol! och jag lider med er stackare som inte fått träffa han! Det är nästan ett måste innan man dör! ;)

Å jusste, igår fick jag min födelsedagspresent av pappa - en tv :D Då blev jag mycket glad, och snäll som han är den där simon hjälpte han mig å lyfta över min gamla tv till fridas rum, men även å pilla lite i kablarna på baksidan då jag kopplade in den :D Tack så mycket :D

Aja, nu skall jag allt ta mig an ett å annat här - bl.a. sängen å tv ;) hihi ^^ :D

Puss på er :D

1 kommentar:

Anna :D sa...

HAHAHAH du är rolig du gammle vän ;)